Foredrag

Fem typer af foredrag

Start salgsåret med fornyet menneskelig indsigt!

– et foredrag der giver maksimal motivation af medarbejdere til et nyt regnskabsår.

WHAUU…nu forstår jeg bedre!

– et foredrag om folk du kender der giver tilhørerne indsigt i, hvordan forskellighed kan støtte vores fremdrift i virksomheden.

Selvindsigt koster…og så hjælper det også på bundlinjen!

– et foredrag der giver tilhørerne individuel indsigt i hvordan egen personlighed henholdsvis fremmer og hæmmer vores evne til kommunikation.

Udvikling…eller afvikling?

– et foredrag der får tilhørerne til at tage ansvar for egen adfærd.

Vinde eller forsvinde?

– et foredrag for sportsfolk der ønsker store resultater.

Foredrag er altid tilpasset den enkelte målgruppe

Jeg holder foredrag og oplæg fra 45 minutter, og op til 3-4 timer. Jeg sætter mig altid ind i kundernes konkrete udfordringer og ønsker, og leverer derfor ingen standardforedrag.

Gennem tiderne har jeg holdt flere hundrede foredrag for alt fra små grupper på 5-10 personer, til store forsamlinger for hele virksomheder op mod 1200 personer.

Min foredragsstil er humoristisk, engagerende, interaktiv, empatisk, nærværende, humørfyldt, motiverende, ukrukket og en anelse provokerende! DOG altid med tid til, at den enkelte har en personlig aha-oplevelse. Undervisningen foregår gennem faglig teori, sjove eksempler fra hverdagen, dialog og eventuelt små praktiske øvelser.

Som Enneagramunderviser møder jeg mange spændende mennesker i alle tænkelige brancher.

 

Nogle konsulentopgaver er mere ”skæve” end andre, og oplægget for FHI Falcons, som er Danmarksmestre 2012 i kørestolsrugby, var en af dem. At møde disse skønne mennesker der på trods af diverse handicap alligevel træner op til 3 gange om ugen ramte mig lige i hjertet. Skønt at få lov at møde sådanne mennesker også….